
Паста володіє чудовим смаком і запахом.
Американський актор, Гоакін Фенікс, який здобув широку відомість завдяки картинам “Гладіатор” і “Джокер”, святкує 28 жовтня день народження. Йому виповнився 51 рік. Гоакін Фенікс є лауреатом “Оскара” і BAFTA, крім того, він один із найбільш обдарованих акторів сьогодення. Його артистизм дозволяє створювати як непрості, так і дивовижні образи.
Гоакін Фенікс – не тільки вегетаріанець, а й веган з юного віку. Він не тільки дотримується такого харчування, а й стилю життя. Безліч рецептів він винаходить за власними уподобаннями. Вони виходять неповторними та дуже апетитними. Навіть імениті шеф-кухарі копіюють їх. Наприклад, паста в сирному (веганському) соусі. Ця страва не просто апетитна, вона надзвичайно смачна та запашна.
Тому давайте і ми приготуємо пасту за унікальним рецептом знаного актора. А рецепт наведено нижче, та ще й з рекомендаціями від Інформатора, щоб вони стали ще кращими.
Запечені веганські макарони під сирним соусом від Гоакіна Фенікса

Хрустка скоринка робить макарони ще смачнішими.
Вам знадобиться:
- кокосовий грецький йогурт – 1/2 склянки
- кокосове молоко – 1 склянка
- порошок чилі – 1/4 ч.л.
- часниковий порошок
- дрібка солі
- чорний перець
- сушена петрушка
- цибульний порошок
- соєвий соус – 3 ч.л.
- куркума – 1/3 ч.л.
- харчові дріжджі – 1/2 склянки
- веганський твердий сир – 1/2 склянки
- веганський бульйон – 1/2 кубика
- кукурудзяне борошно – 2 ч.л.
- панірувальні сухарі з трав та часнику
Як готувати:
Відварюєте макарони. Берете невелику каструлю та всипаєте до неї порошок чилі та часниковий, дрібку солі, чорний перець, сушену петрушку та цибульний порошок. Вливаєте кокосове молоко та йогурт. Доведіть до кипіння, безперервно помішуючи.
Додаєте натертий веганський твердий сир, панірувальні сухарі. Доведіть до кипіння. Вливаєте соєвий соус. Знову доводите до кипіння і вливаєте веганський бульйон з розведеним в ньому кукурудзяним борошном. Варите на слабкому вогні до загустіння, постійно помішуючи.
Всипаєте у суміш відварені макарони. Перемішуєте і перекладаєте в форму для запікання. Змішуєте панірувальні сухарі з трав та часнику і твердий сир. Висипаєте їх зверху. Ставите в нагріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин. Повинна утворитися золотава скоринка.
Також можна запекти разом з макаронами чіабату, натерту сумішшю прянощів, зелені та часнику. Посипаєте свіжою зеленню і можна куштувати.
Рекомендації від Інформатора: можливо експериментувати з різними сортами сиру для більш насиченого смаку, а ще можливо обсмажити печериці з часником для яскравого аромату. Додайте пригорщу свіжого шпинату, він збагатить страву.




