Іспанець, але не соромно – Хуліо Іглесіас показав, що їсть на вечерю

Рецепт

Не пересмажуйте рибу, щоб вона залишилася соковитою та ніжною.

Відомий іспанський співак і композитор Хуліо Іглесіас святкує 23 вересня своє 82-річчя. Він є одним із найуспішніших і найпродаваніших артистів в історії, який заслужив звання «майстра іспанської музики» . Він має 77 альбомів, записаних 14 різними мовами світу. Він також є батьком відомого поп-співака Енріке Іглесіаса.

Хуліо Іглесіас дуже вибагливий до їжі. Не тільки страви мають бути красивими та смачними, але й гарно сервірований стіл. Адже, за словами співака, саме гармонія між смаком та візуальним оформленням дозволяє повною мірою насолодитися смаком . Він віддає перевагу здоровому харчуванню. Любить м'ясо та рибу, пасту та різноманітні овочі та фрукти. Одна з його улюблених страв – рибний суп «Caldillo de perro» з апельсином.

Це традиційна іспанська страва, яка дуже легка, але має чарівний аромат і смак. При її приготуванні використовують гіркий апельсин, який росте саме в цій країні. Він має особливі смакові властивості та чудово поєднується з різними стравами. Рецепт досить простий. Тож давайте спробуємо улюблений суп всесвітньо відомої співачки.

Суп Caldillo de perro з гірким апельсином

Юшка має пікантний гіркуватий смак

Суп має пряний, гіркуватий смак.

Вам знадобиться:

  • рибний бульйон – 6 склянок
  • апельсинова цедра – 1/2 ч. л.
  • апельсиновий сік – 3 ст. л.
  • апельсин – 1/2 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • зелений болгарський перець – 1/2 шт.
  • петрушка – 2-3 гілочки
  • часник – 1 зубчик
  • хліб – 30 г
  • шафран – 1 щіпка
  • філе хека або тріски – 650 г
  • сіль

Як приготувати:

Візьміть каструлю та змішайте в ньому рибний бульйон і апельсинову цедру. Додайте розрізані навпіл помідори та цибулину , болгарський перець, нарізаний на кілька шматочків, та гілочку петрушки. Доведіть до кипіння, зменште вогонь до мінімуму та варіть 15 хвилин. Потім процідіть бульйон, але не викидайте овочі.

Обсмажте часник на сковороді. Перекладіть його в блендер і додайте 1/2 склянки бульйону, варені помідори, цибулю та болгарський перець, а також хліб і шафран. Збийте до однорідної маси . Перекладіть у каструлю та доведіть до кипіння.

Візьміть рибу, помийте її та видаліть зайву вологу паперовим рушником. Викладіть її на розігріту сковороду, накрийте кришкою та тушкуйте 5 хвилин. Риба повинна стати непрозорою. Додайте до неї апельсиновий сік та залиште на 5 хвилин .

Розлийте овочевий суп по тарілках, зверху викладіть рибу та скибочки апельсина. Прикрасьте зеленню. Готово до подачі.

Поради від Інформатора : щоб покращити смак страви, можна додати моркву, цибулю, картоплю, корінь петрушки або селери. Не пересмажуйте рибу, щоб вона залишилася соковитою та м’якою.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь