Решетнику докоряють за фігуру: виною тому пакунок від мами з Миколаєва

Рецепт

Від цих ласощів неможливо відірвати погляд.

Український телеведучий та шоумен Григорій Решетнік 17 жовтня святкує день народження. Йому виповнилося 42 роки. Велику славу він здобув після появи на телебаченні таких проєктів як “Україна має талант”, “Холостячка”, “Холостяк” та “Неймовірна правда про зірок”. Голос і манеру Григорія Решетника знають та обожнюють мільйони телеглядачів.

Григорій Решетнік дуже любить смачну їжу і різні десерти, але намагається себе обмежувати щоб мати чудову фізичну форму. У цьому йому допомагає спорт. Періодично телеведучий ділиться тренуваннями в соціальних мережах, акцентуючи увагу на необхідності перемагати себе. Проте його не завжди підтримують близькі. Наприклад, мати намагається пригостити солодощами власного приготування. І одними з найулюбленіших є хрустики або вергуни. Григорій їх називає “прощавай фігуро”.

Перед такими смаколиками ніхто не встоїть.

Перед цими смаколиками ніхто не втримається.

Ці ласощі зазвичай готують на Миколаївщині. Рецептів їх приготування є багато, проте класичний включає лише три складники. А посмажити велику тарілку можливо дуже швидко. 

Хрустики на горілці

Григорій Решетнік показав через які смаколики не може схуднути 1

Хрустики робляться дуже швидко і просто.

Вам потрібно:

  • яйця – 3 шт.
  • горілка – 50 мл
  • борошно – 2 склянки
  • олія
  • цукрова пудра

Як готувати:

У великій мисці поєднуєте яйця, горілку та борошно. Повинно вийти щільне тісто. Розкатуєте його в тонкий шар (2-3 мм завтовшки) і розрізаєте на невеликі ромбики. Усередині кожного ромба робите розріз і один із кінців просовуєте через цей отвір.

Ставите на плиту сковороду, наливаєте велику кількість олії, щоб можна було смажити, як у фритюрі, і гарно нагріваєте її. Потім смажите хрустики. Вони мають бути гарного золотавого відтінку. Викладаєте на паперовий рушник і коли стече зайвий жир, перекладаєте на тарілку і посипаєте цукровою пудрою. Смачного!

Поради від Інформатора: щоб покращити смак хрустиків, додайте в тісто ванільний цукор або корицю, цедру цитрусових. 

@_tanyushina_ Хрустики Готували у вас таке? Любите їх? На Полтавщині, наприклад, це традиційний смаколик на весілля і інші свята. Рецепт елементарний. Дякую моїй тітоньці Світлані, що навчила нас з вами їх робити) 3 яйця 1 повна столова ложка горілки Борошно За бажанням, можна додати дрібку ваніліну Замісити круте тісто, таке, щоб не липло до рук. Борошно додавайте поступово, спочатку можна місити ложкою, потім замісити руками. Розділити на 3-5 частин і дуже тонко розкачати кожну в пласт. Настільки тонко, наскільки зможете. Розрізати і сформувати хрустики, як на відео. В глибокій сковороді розігріти гарно олію. Викладати по 2-3 хрустика, багато не кладіть, бо дуже ростуть! Смажити з кожної сторони буквально по хвилині. Не пересмажуйте. Готові хрустики посипати цукровою пудрою. Ну що скажете? У вас такий саме рецепт чи інакше їх готуєте? Смачного!♥️ #tanyushina_печиво #українськакухня #хрустики #рецептиукраїнською ♬ оригінальний звук – tanyushina

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь