Вілл Сміт довго пам'ятав той вибуховий сніданок: хто б знав, що в страві був горошок

Рецепт

В українській кухні також є така страва і називається вона горохові галушки.

Американський актор і співак Вілл Сміт, якого з юності прозвали “Свіжим принцом”, святкує свій день народження 25 вересня. Йому виповнилося 57 років. За роки зйомок він здобув значну популярність, і все завдяки своєму неймовірному таланту та харизмі. Вілла Сміта називають улюбленцем долі, найкращим актором усіх часів і людей і навіть мільйонером з нетрів.

Вілл Сміт має багато нагород , зокрема «Оскар», «Золотий глобус», BAFTA, «Греммі» та American Music Awards. Він найбільш відомий своєю роллю у франшизі «Люди в чорному». Незважаючи на такий успіх, він не дистанціювався від своїх шанувальників і навіть може заскочити у звичайне кафе, щоб замовити сніданок або перекус.

Це сталося одного разу, коли актор був в Австралії. Він заскочив у пляжне кафе та замовив сніданок. Йому подали горохові млинці з травами та яйце-пашот . Актор був настільки вражений поєднанням смаків та ароматів, що просто не зміг стримати емоцій. І висловив своє захоплення шеф-кухарем буквально всьому закладу. Він також зробив пост у соціальних мережах, де також поділився своїми емоціями від страви.

«Гаразд… Терпіти не можу, коли люди публікують фотографії їжі! Але… ці кляті млинці із зеленого горошку в Porch & Parlour у Бонді-Біч, Австралія… Вони просто розірвали мене на шматки», – написав Вілл Сміт в Instagram.

Давайте приготуємо сніданок, який вразив зірку світового кіно. Тим більше, що в українській кухні також є горохові млинці. Вони називаються горохляниками і вважаються старовинною стравою.

Млинець із зеленим горошком

Вілл Сміт показав, чим можна замінити хліб на сніданок 1

Ці млинці – чудове доповнення до страви.

Вам знадобиться:

Для млинця:

  • заморожений горошок – 250 г
  • кукурудзяна крупа – 1/2 склянки
  • яйце – 1 шт.
  • червона цибуля – 1/4 шт.
  • кокосова олія – 1 ст. л.
  • сіль і перець

Для гарніру:

  • кабачок – 1/2 шт.
  • листя м'яти – 1/3 склянки
  • авокадо – 1/4 шт.
  • яйце-пашот – 1 шт.
  • томатний соус
  • лимон – 1 скибочка
  • оливкова олія – 1 ч. л.

Як приготувати:

Горошок розморозьте та подрібніть у блендері. Але не до стану пасти, повинні залишитися дрібні шматочки для текстури млинців. Висипте в миску та додайте кукурудзяне борошно, яйце, подрібнену червону цибулю, сіль та перець. Перемішайте.

Розігрійте сковороду. Змастіть її кокосовою олією та смажте млинці. Сформуйте їх ложкою. Вони повинні бути невеликими, до 8 см у діаметрі . Смажте з обох боків по 2-3 хвилини. Також приготуйте яйце-пашот. Для цього закип'ятіть невелику кількість води, закрутіть воду по спіралі ложкою та влийте яйце. Через 2 хвилини обережно вийміть його, середина повинна залишитися рідкою.

Як тільки всі млинці та яйце будуть готові, можна формувати страву. Покладіть ложку томатного соусу на велику тарілку, а зверху млинець . Потім яйце-пашот та авокадо, нарізані тонкими скибочками. Наріжте скибочками кабачок та покладіть зверху. Полийте лимонним соком та оливковою олією. Прикрасьте листям м'яти. Смакота!

Поради від інформатора : дрібно нарізана зелена цибуля, кріп або петрушка, додані до тіста для млинців, додадуть свіжості та смаку. Доданий до тіста тертий твердий сир зробить млинці насиченими та ситними.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь