
Панірування дарує капусті дивовижний смак і аромат
Американська вокалістка та актриса Майлі Сайрус 23 листопада святкує своє 33-річчя. Вона є впливовою фігурою у світі музики та культури. Її музична діяльність охоплює багато років, за цей час вона створила безліч шлягерів, серед яких “Flowers”. Майлі Сайрус має успіхи і в акторській сфері, чого тільки вартує провідна роль у телесеріалі “Ханна Монтана”.
Протягом тривалого часу Майлі Сайрус дотримувалася веганства, проте у 2020 році відмовилася від такого харчування, перейшовши на пескетаріанство. Вона додала у свій раціон рибу та морепродукти, все для забезпечення збалансованого надходження поживних речовин, зокрема Омега-3. Проте від м’яса так і не почала вживати. Вона шукає різноманітні варіанти, чим його замінити.
Наприклад, цвітною капустою, виготовленою в ідентичному соусі та паніровці, як крильця Баффало. Виходить дуже апетитно та ситно. Разом з тим, краще їх готувати не на сковорідці, а запікати. Тоді цей делікатес виходить ще й максимально корисним.
Крильця Баффало з цвітної капусти

Під хрусткою пікантною скоринкою прихована ніжна цвітна капуста.
Вам потрібно:
- цвітна капуста – 1 качан
- борошно без глютену – 1 склянка
- рослинне молоко – 1 склянка
- часниковий порошок – 2 ч.л.
- цибулевий порошок – 2 ч.л.
- копчена паприка – 1 ст.л.
- порошок чилі – 1 ч.л.
- мелений кмин – 1/2 ч.л.
- харчові дріжджі – 1 ст.л.
- сіль – 1/2 ч.л.
- перець – 1/2 ч.л.
- гострий соус 1/2 склянки
- веганська олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
Візьміть каструлю з товстим дном, додайте веганське масло і гострий соус, дайте розтопитися. Покладіть всі спеції, борошно, молоко. Ретельно перемішайте. Має утворитися однорідна маса.
Поділіть капусту на суцвіття. Занурте їх у суміш масла та приправ, викладіть на лист, застелений пергаментом, і помістіть у попередньо нагріту до 180 градусів духовку. Випікайте до золотистої оболонки.
Коли капуста буде готова, перекладіть її в глибоку посудину та полийте соусом Buffalo, обережно перемішуючи. Можна куштувати.
Рекомендації від Інформатора: щоб поліпшити смак крилець Баффало з цвітної капусти, додайте до соусу мед, копчену паприку або сметану. Готову страву посипте тертим веганським пармезаном або петрушкою.




