Майлі Сайрус популяризує кольорову капусту: “Баффало” крильця, але веганські.

Рецепт

Панірування дарує капусті дивовижний смак і аромат

Американська вокалістка та актриса Майлі Сайрус 23 листопада святкує своє 33-річчя. Вона є впливовою фігурою у світі музики та культури. Її музична діяльність охоплює багато років, за цей час вона створила безліч шлягерів, серед яких “Flowers”. Майлі Сайрус має успіхи і в акторській сфері, чого тільки вартує провідна роль у телесеріалі “Ханна Монтана”.

Протягом тривалого часу Майлі Сайрус дотримувалася веганства, проте у 2020 році відмовилася від такого харчування, перейшовши на пескетаріанство. Вона додала у свій раціон рибу та морепродукти, все для забезпечення збалансованого надходження поживних речовин, зокрема Омега-3. Проте від м’яса так і не почала вживати. Вона шукає різноманітні варіанти, чим його замінити.

Наприклад, цвітною капустою, виготовленою в ідентичному соусі та паніровці, як крильця Баффало. Виходить дуже апетитно та ситно. Разом з тим, краще їх готувати не на сковорідці, а запікати. Тоді цей делікатес виходить ще й максимально корисним.

Крильця Баффало з цвітної капусти

Хрустка пікантна скоринка, під якою ховається ніжна цвітна капуста

Під хрусткою пікантною скоринкою прихована ніжна цвітна капуста.

Вам потрібно:

  • цвітна капуста – 1 качан
  • борошно без глютену – 1 склянка
  • рослинне молоко – 1 склянка
  • часниковий порошок – 2 ч.л.
  • цибулевий порошок – 2 ч.л.
  • копчена паприка – 1 ст.л.
  • порошок чилі – 1 ч.л.
  • мелений кмин – 1/2 ч.л.
  • харчові дріжджі – 1 ст.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • перець – 1/2 ч.л.
  • гострий соус 1/2 склянки
  • веганська олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Візьміть каструлю з товстим дном, додайте веганське масло і гострий соус, дайте розтопитися. Покладіть всі спеції, борошно, молоко. Ретельно перемішайте. Має утворитися однорідна маса.

Поділіть капусту на суцвіття. Занурте їх у суміш масла та приправ, викладіть на лист, застелений пергаментом, і помістіть у попередньо нагріту до 180 градусів духовку. Випікайте до золотистої оболонки.

Коли капуста буде готова, перекладіть її в глибоку посудину та полийте соусом Buffalo, обережно перемішуючи. Можна куштувати.

Рекомендації від Інформатора: щоб поліпшити смак крилець Баффало з цвітної капусти, додайте до соусу мед, копчену паприку або сметану. Готову страву посипте тертим веганським пармезаном або петрушкою.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь