Дакота Джонсон насолоджується не лише в ліжку: 50 відтінків смакоти

Рецепт

Запіканка, яка підійде як для сніданку, так і для вечері.

Американська акторка та модель Дакота Джонсон, відома за роллю Анастасії Стіл у фільмі «П'ятдесят відтінків сірого», 4 жовтня святкує своє 36-річчя. Вона є представницею акторської династії та поводиться в кадрі дуже впевнено, ідеально вживаючись у роль. А її неперевершена струнка фігура викликає заздрість .

Щоб завжди бути у формі, Дакота Джонсон дотримується плану харчування «3-2-1». Тобто, вона їсть тричі на день, має два перекуси протягом дня та випиває щонайменше літр води щодня. Раціон акторки включає білки, складні вуглеводи, багато клітковини та правильні жири. Тобто, вона обирає продукти, які дають їй енергію , щоб почуватися добре протягом дня.

Однак, за словами Дакоти, страви повинні бути не лише корисними, а й смачними та естетично привабливими. Саме тому вона намагається поєднувати в них барвисті продукти. Запіканка з квасолі – улюблена страва акторки . Бо вона не тільки збалансована та дає відчуття ситості надовго, але й неймовірно красива. При цьому готується вона менш ніж за півгодини. Тож, спробуємо приготувати страву від голлівудської зірки?

Печена квасоля з сиром від Дакоти Джонсон

Страву можна подавати як гарнір, чи як закуску

Страву можна подавати як гарнір або як закуску.

Вам знадобиться:

  • пересмажена квасоля – 1 банка
  • вершковий сир – 250 г
  • сметана – 1 склянка
  • приправа для тако – 2 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • сир чеддер – 1/2 склянки
  • помідор – 1 шт.
  • зелена цибуля – 3 пір'їнки
  • свіжа кінза – 1 пучок
  • оливки – 1/2 склянки

Як приготувати:

Увімкніть духовку, щоб вона розігрілася до 180 градусів. Візьміть форму для запікання та розподіліть у ній обсмажену квасолю, утворюючи рівний шар . У невеликій мисці змішайте вершковий сир, сметану, приправу для тако та подрібнений часник, ретельно перемішайте. Вилийте суміш поверх квасолі.

Поставте в духовку на 15-20 хвилин. Вийміть деко з духовки та посипте запіканку сиром чеддер . Поверніть у духовку ще на 2-3 хвилини, сир має розплавитися. Тим часом наріжте кубиками помідори та тонко наріжте цибулю, подрібніть кінзу та за бажанням розріжте оливки навпіл.

Вийміть деко з духовки та посипте запіканку овочами. За бажанням прикрасьте сметаною. Подавайте з тостами або печивом.

Поради від Інформатора : страва буде ніжнішою, якщо використовувати варену білу квасолю. Гриби та морква також будуть гармонійним доповненням. Сметану можна замінити вершками для більш насиченого смаку. Також можна поекспериментувати з приправами, тим самим зробивши запіканку більш ароматною.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь