Гострі леза: Кеті Перрі зважилася позмагатися з Гордоном Рамзі

Рецепт

Смакувати стравою можна навіть у вечірній час.

Американська співачка та кіноакторка Кеті Перрі 25 жовтня святкує день народження. Їй виповнюється 41 рік. Вона має імідж сильної леді, відома своєю доброчинною діяльністю, як амбасадор доброї волі ООН і знаменита як виконавиця. Кеті Перрі є однією з найуспішніших вокалісток сьогодення. Її 13 разів висували на здобуття премії “Греммі”, і вона є лауреатом шести нагород Billboard Music Awards.

Співачка та ділова жінка завжди виглядає бездоганно та має прекрасну фігуру. Усе завдяки спорту та правильному харчуванню. Вона вже давно відмовилася від переробленої їжі та алкоголю, надає перевагу овочам, пісному м’ясу та фруктам. Кеті Перрі завітала на кухню до відомого кулінара Гордона Рамзі, де приготувала страву з цукіні, яку подають з м’ясними кульками.

Битва була цікава, і співачка продемонструвала свої навички поводження з ножем і пательнею. Гордон Рамзі оцінив її зусилля, тому що їжа і дійсно вийшла чудова. Рецепт її приготування нескладний, і Інформатор із задоволенням його публікує для вас.

Спагеті з цукіні та фрикадельки з індички від Кеті Перрі

Страву оцінять навіть діти

Страву оцінять навіть діти.

Вам потрібно:

Для фрикадельок:

  • м’ясний фарш – 500 г
  • цибулина – 1 шт.
  • зубчики часнику – 2 шт.
  • вустерський соус – 2 ч.л.
  • куряче яйце – 1 шт.
  • сіль та перець

Для томатного соусу:

  • цибулина – 1 шт.
  • зубчики часнику – 2 шт.
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • помідори подрібнені – 400 г
  • орегано – 1/2 ч.л.
  • бальзамічний уксус – 1/2 ч.л.
  • оливкова олія

Для гарніру:

  • цукіні – 4 шт.
  • оливкова олія
  • сир пармезан

Як приготувати:

Візьміть глибоку миску і викладіть в неї фарш, додайте дрібно порізану цибулю, часник, вустерширський соус і яйце. Приправте м’ясо сіллю та перцем. Ретельно перемішайте і зробіть невеликі кульки. Помістіть в холодильник на пів години.

У цей час зробіть томатний соус. На пательню налийте трохи оливкової олії і викладіть нарізану цибулю. Обсмажуйте 5-6 хвилин. Додайте часник, а потім томатну пасту, протушкуйте ще 2 хвилини. Потім додайте нарізані помідори, бальзамічний оцет і орегано. Додайте сіль та перець. Перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин.

Візьміть іншу пательню, добре розігрійте її, налийте оливкову олію та викладіть в один шар фрикадельки. Підсмажте їх з усіх боків. Потім вилийте томатний соус і тушкуйте 10 хвилин до готовності, час від часу перевертаючи. Якщо соус стане дуже густим, додайте 50-100 мл води.

За допомогою спірального ножа, овочечистки чи мандоліни перетворіть 4 цукіні на спагеті. Викладіть їх на пательню, додайте трохи олії та протушкуйте 3-5 хвилин, час від часу помішуючи, 3 – 5 хвилин. Спагеті мають стати ніжними з хрусткою скоринкою.

Подавайте страву в теплому вигляді. На тарілку покладіть фрикадельки в спагеті з цукіні, присипте пармезаном.

Поради від Інформатора: спагеті з кабачка можна не смажити, а замаринувати, тоді смак буде більш свіжим. Можна додати так само порізану моркву чи дайкон. Як заправка підійде для овочевого спагеті соус песто з волоськими горіхами, базиліком, пармезаном та оливковою олією.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь