Ліна Гвіді з “Гри престолів” перетворила українську страву на японську: Пісня грибів та борошна

Рецепт

Паста місо надає страві насиченого смаку умами.

Англійська акторка Лена Гіді, відома за ролями у фільмах «Термінатор: Хроніки Сари Коннор», «Гра престолів» та «Суддя Дредд», 3 жовтня святкує своє 52-річчя. Вона виглядає приголомшливо , чого варта лише її фігура. Все завдяки спорту та правильному харчуванню, яким акторка приділяє багато уваги.

Ліна Гіді давно відмовилася від м'яса та перейшла на рослинну дієту. Тому навіть її вареники вегетаріанські . Але вона додає до них один цікавий інгредієнт, який надає їм неперевершеного смаку. І це місо-паста. А ось зірка «Гри престолів» замінила м'ясо у варениках грибами. Вона каже, що виходить смачно. Тож давайте приготуємо цю цікаву страву, яка також зустрічається в українській кухні, але з іншими інгредієнтами.

Місо-пельмені з грибами від Ліни Гіді

Пельмені можна обсмажити чи відварити

Пельмені можна смажити або варити.

Вам знадобиться:

  • білі гриби або печериці – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • цибуля-порей – 2 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • місо-паста – 2 ч. л.
  • бездріжджове тісто
  • оливкова олія
  • насіння кунжуту

Як приготувати:

Наріжте цибулю, цибулю-порей та часник і покладіть їх на гарячу сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Додайте сіль і готуйте на слабкому вогні до м’якості. Наріжте гриби та додайте їх на сковороду , перемішайте та готуйте 10-15 хвилин. Потім додайте пасту місо та готуйте ще кілька хвилин. Вимкніть вогонь, коли все буде готово, і дайте суміші охолонути.

Приступаємо до приготування вареників. Візьміть прісне тісто, розкачайте його та виріжте кружечки. Помістіть начинку в середину кожного та сформуйте вареники. Коли всі будуть готові, розігрійте сковороду та змастіть її оливковою олією, викладіть вареники та обсмажте їх з усіх боків до золотисто-коричневого кольору. Подавайте їх одразу, посипавши зверху кунжутом.

Поради від Інформатора : щоб начинка була ніжнішою, подрібніть її блендером після приготування. Якщо ви не любите смажені пельмені, можете їх відварити. Можна подавати їх із соєвим соусом або сметаною. Також можна приготувати грибну підливу на основі вершків або сметани.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь