Щоб приготувати, потрібно менше години
Українська актриса, телеведуча та екс-дружина ведучого Андрія Бєднякова, Анастасія Коротка, 15 жовтня відзначає день народження. Їй виповнюється 40 років. Вона стала відомою завдяки веденню розважального шоу “Орел і решка” та “Жіночий квартал”. Актриса виховує двох дітей та активно займається спортом. Їй це чудово вдається, якщо судити з її відмінної форми. Однак з кулінарією, тобто з процесом готування, в Анастасії є складнощі.
У своєму профілі в Instagram вона нерідко демонструвала провали зі стравами, які траплялися на її кухні. Значна частина з них просто пригоріла, потягнувши за собою у відро для сміття і каструлю чи лист. Добре, що хоч дім залишився в цілості й схоронності після подібних експериментів. Однією з зіпсованих страв були перці, начинені м’ясом. І вони теж вирушили на смітник. Хоча, якщо говорити чесно, то вони обгоріли настільки, що і викидати майже не було чого.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Тому, звичайно, Анастасія Коротка може поділитися лише рецептом “як швидко вивести з ладу кухонне начиння”. З цієї причини Інформатор вирішив взяти на себе ініціативу та пропонує вам цікавий і апетитний рецепт фаршированих перців. Але замість звичного фаршу в них в ролі основного компонента фігурують макаронні вироби та тунець.
Фаршировані перці з тунцем та каперсами
Незвичайні, але дуже смачні та соковиті перці.
Вам знадобиться:
- червоний перець – 4 шт.
- макарони – 300 г
- консервований тунець – 100 г
- каперси – 1 ст.л.
- анчоуси – 2 філе
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- петрушка – 1 пучок
- помідор – 1 шт.
- оливкова олія
- вершкове масло
Як готувати:
Розріжте перці навпіл, видаліть насіння та внутрішні перегородки. Відкладіть в бік. Зваріть у підсоленій воді маленькі макарони (зірочки, орзо). На сковорідці підсмажте подрібнену цибулю і часник, додавши вершкове масло й оливкову олію.
Коли овочі стануть м’якими, додайте зварені макарони, порізану петрушку, помідори та анчоуси, а також каперси і консервований тунець. Додайте сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте та протушкуйте 5-10 хвилин.
Візьміть половинки перцю та наповніть їх сумішшю. Викладіть на деко. Долийте декілька ложок води і три ложки оливкової олії на дно дека, накрийте фольгою. Помістіть у духову шафу, розігріту до 180°C, запікайте протягом 40 хвилин. За 10 хвилин до завершення запікання зніміть фольгу.
Перед подачею покладіть на кожен перець маленький шматочок вершкового масла. Смачного.
Рекомендації від Інформатора: ці перці можна їсти як гарячими, так і холодними. Замість макаронів тунець можливо поєднати з картоплею і додати оцет замість каперсів. Насиченості страві додасть майонез.
Посмотреть эту публикацию в Instagram