
Впорається навіть тінейджер
Співачка з України, Sonya Kay, котра приходиться небогою славетній Софії Ротару, 24 листопада святкує своє 35-річчя. Її композиції переважно про любов та взаємини між людьми. Крім музичної діяльності, Sonya Kay захоплюється танцями та дизайном. Наприкінці минулого року у неї народилося двоє чудових хлопчиків, тож вільного часу на приготування вишуканих страв майже не залишилося.
Телеведучий Григорій Герман у проєкті “Ранок з Україною” показав артистці, як готувати апетитні та прості бутерброди. Завдяки тому, що можливо змінювати складові на ті, що є в наявності, вони щоразу будуть мати інший смак. Вони впоралися з виготовленням такого мелт-сендвіча всього за 5 хвилин. Тож давайте спробуєте і ви.
Сирний плавлений сендвіч

Сирний запах робить сендвіч незрівнянним.
Що вам потрібно:
- сир твердий – 100 г
- авокадо – 1 шт.
- майонез – 1 ст.л.
- запечена курятина – 200 г
- лимон – 1/2 шт.
- масло вершкове – 30 г
- хліб для тостів
Процес приготування:
Очистіть авокадо і покладіть у глибоку тарілку. Додайте сік з половини лимона, майонез та сіль, перетворіть виделкою в однорідну масу. Візьміть запечену курку та наріжте її на невеликі шматочки.
Поставте сковороду на плиту, змастіть вершковим маслом і викладіть натертий на великій тертці сир. Покладіть зверху скибочку хліба, а на нього пюре з авокадо та курку і згори ще одну скибочку хліба. Притисніть сендвіч і щедро посипте сиром. Накрийте кришкою та залиште на 2 хвилини.
Після закінчення часу, переверніть сендвіч на іншу сторону. Знову закрийте кришкою і зачекайте дві хвилини. Зніміть його зі сковороди на тарілку. Можна їсти!
Рекомендації від Інформатора: до сендвіча можна додати печериці, цибулю, томати, шпинат, іншу зелень. Замість пасти з авокадо можна використати будь-який улюблений соус. Можна не лише зробити сирну “шубу”, але й покласти шматочок сиру всередину.




