Щоденний харч: Сніданок для Дзідзьо везуть з Португалії

Рецепт

Риба повинна бути в особливому маринаді.

Український вокаліст Михайло Хома (Dzidzio), котрий є почесним митцем України та представником Збірної України з футболу, 20 листопада святкує день народження. Йому виповнилося 42 роки. Відомими його композиціями є “Плакала”, “Додому”, “Дим” та “Дежавю”. Артист володіє неповторним стилем та манерою виконання, чим і закарбувався в пам’яті шанувальників.

Михайло Хома має різноманітні гастрономічні симпатії, серед яких можливо виділити декілька наїдків, а саме плов і вівсянку з тунцем. Останньої його навчила споживати мати, котра тривалий час проживає в Португалії. Вона готує рибу, маринуючи її в оливковій олії. Це виходить дуже апетитно. Такого рецепту дотримується і сам Михайло. А консерви йому відправляє мати, хоч іноді він їх купує і в Україні.

“Це настільки апетитно. Зварили вівсянку і додали туди шматочки консервованого тунця залитого оливковою олією. Спробуйте просто”, – висловився Михайло Хома в одному з інтерв’ю.

Вівсянка від Dzidzio

Риба дасть насиченості

Риба дасть насиченості.

Вам потрібно:

  • вівсянка плющена в сухому вигляді – 40 г
  • вода – 100 мл
  • тунець у власному соку – 40 г
  • масло вершкове – 10 г
  • яйця перепелині – 2 шт.
  • шпинат – 10 г
  • оливкова олія
  • сіль
  • насіння льону або кунжуту

Інструкція з приготування:

Вівсянку промийте, залийте водою та зваріть впродовж 10 хвилин чи стільки вказано на пакуванні. Підсоліть та додайте вершкове масло. Зваріть яйця та підготуйте тунець. Візьміть консерву у власному соку, залийте оливковою олією, дайте настоятися.

Можливо компонувати страву. На тарілку викладіть вівсянку, присипте насінням льону чи кунжуту, а зверху покладіть тунець. Збоку викладіть листя шпинату та зварені яйця. Притрусіть спеціями та полийте оливковою олією. Смачного!

Рекомендації від Інформатора: ця страва універсальна, тому можливо її змінювати відповідно до особистого смаку. Буде смакувати з вівсянкою яйце пашот, авокадо та помідори. Можливо її присипати тертим пармезаном.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь