
Печінка тріски та свіжий огірок – ідеальне поєднання
Відомий український артист та шоумен, а зараз солдат 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Збройних Сил України Ігор Ласточкін 21 листопада святкує своє 39-річчя. До призову в армію активно займався волонтерською діяльністю та різноманітними доброчинними акціями на підтримку української армії. І це при тому, що артист народився в Казахстані та виріс в Узбекистані. В Україну він переїхав після завершення школи і залишився.
Актор славиться своєю невимушеністю у спілкуванні та відсутністю “зоряної” манії. Ласточкін акцентує увагу на творчій роботі та родині, а не на багатстві. Їжу також вибирає просту, без надмірних хитрощів. Нещодавно, під час відпустки, він взяв участь у змаганні з приготування канапок “Раз є бутікі”, підкресливши, що має у цьому певну вправність. Тому що на війні часто доводиться ласувати саме бутербродами.
Канапка Ласточкіна вийшла не мудрою, хоча і мала одинадцять складників у складі, які він скомбінував оригінальним чином. Вийшло апетитно. Тому пропонуємо зробити бутерброд від знаменитого коміка та почастувати ним своїх близьких.
Бутерброд від Ігоря Ласточкіна

Вийшло соковито та пікантно.
Що вам потрібно:
- сир сулугуні
- огірок
- печінка тріски
- кінза
- мікс проростків
- солодкі перці
- кисло-солодкий соус
- хліб
- цибуля
- хрін
- панірувальні сухарі
Приготування:
Печінку тріски перекладіть у глибоку тарілку і розімніть виделкою. Почистіть і наріжте мілко цибулю, додайте до печінки. Розмішайте. Візьміть сир, поділіть на шматки і обваляйте у панірувальних сухарях. Підсмажте на сковороді з маленькою кількістю олії. Повинна утворитися хрумка шкірка. Наріжте солодкий перець та огірок.
Починайте збирати бутерброд. Візьміть хліб, викладіть огірок, потім суміш печінки тріски та цибулі, перець і листя кінзи. Далі сир, трохи кисло-солодкого соусу та гірчиці. Зверху кладете проростки. Смачного!
Рекомендації від Інформатора: щоб страва вийшла більш смачною, підсмажте хліб. Для ніжної консистенції можливо додати авокадо або зварене яйце. Більш солоного присмаку додадуть каперси чи маслини, а крем-сир, як основа, зробить бутерброд більш поживним.




