Служба в армії допомогла Ігорю Ласточкіну не осоромитися на змаганні “Раз є бутікі” – ролик

Рецепт

Печінка тріски та свіжий огірок – ідеальне поєднання

Відомий український артист та шоумен, а зараз солдат 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Збройних Сил України Ігор Ласточкін 21 листопада святкує своє 39-річчя. До призову в армію активно займався волонтерською діяльністю та різноманітними доброчинними акціями на підтримку української армії. І це при тому, що артист народився в Казахстані та виріс в Узбекистані. В Україну він переїхав після завершення школи і залишився.

Актор славиться своєю невимушеністю у спілкуванні та відсутністю “зоряної” манії. Ласточкін акцентує увагу на творчій роботі та родині, а не на багатстві. Їжу також вибирає просту, без надмірних хитрощів. Нещодавно, під час відпустки, він взяв участь у змаганні з приготування канапок “Раз є бутікі”, підкресливши, що має у цьому певну вправність. Тому що на війні часто доводиться ласувати саме бутербродами.

Канапка Ласточкіна вийшла не мудрою, хоча і мала одинадцять складників у складі, які він скомбінував оригінальним чином. Вийшло апетитно. Тому пропонуємо зробити бутерброд від знаменитого коміка та почастувати ним своїх близьких.

Бутерброд від Ігоря Ласточкіна

Вийшло соковито та пікантно

Вийшло соковито та пікантно.

Що вам потрібно:

  • сир сулугуні
  • огірок
  • печінка тріски
  • кінза
  • мікс проростків
  • солодкі перці
  • кисло-солодкий соус
  • хліб
  • цибуля
  • хрін
  • панірувальні сухарі

Приготування:

Печінку тріски перекладіть у глибоку тарілку і розімніть виделкою. Почистіть і наріжте мілко цибулю, додайте до печінки. Розмішайте. Візьміть сир, поділіть на шматки і обваляйте у панірувальних сухарях. Підсмажте на сковороді з маленькою кількістю олії. Повинна утворитися хрумка шкірка. Наріжте солодкий перець та огірок.

Починайте збирати бутерброд. Візьміть хліб, викладіть огірок, потім суміш печінки тріски та цибулі, перець і листя кінзи. Далі сир, трохи кисло-солодкого соусу та гірчиці. Зверху кладете проростки. Смачного!

Рекомендації від Інформатора: щоб страва вийшла більш смачною, підсмажте хліб. Для ніжної консистенції можливо додати авокадо або зварене яйце. Більш солоного присмаку додадуть каперси чи маслини, а крем-сир, як основа, зробить бутерброд більш поживним.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь