Київська влада закликає відмовитися від купання у водоймах на Водохреща

Київська влада закликає відмовитися від купання у водоймах на Водохреща 05.01.2024 14:34 Укрінформ Напередодні Водохреща (6 січня за новоюліанським календарем) міська влада Києва просить містян утриматися від масових зібрань та заходів, а також закликає цьогоріч відмовитися від купання у водоймах.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Напередодні Водохреща міська влада нагадує про необхідність дотримуватися заходів безпеки та обмежень, які діють в умовах воєнного стану, та просить утриматися від проведення масових зібрань і заходів. Зокрема закликаємо цьогоріч відмовитися від купання у водоймах на Водохреща", – йдеться у повідомленні.

Водночас у КП "Плесо" зазначили, що пляжі та водойми столиці систематично перевіряють на відповідність санітарним нормативам.

Крім того, для уникнення травмування та інших небезпечних ситуацій місто організує чергування рятувальників на традиційних для Водохреща локаціях.

Як повідомляв Укрінформ, Православна церква України ухвалила рішення перейти на новоюліанський календар з 1 вересня 2023 року.

Водохреще Київ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь