Кличко показав Боррелю наслідки ракетної атаки РФ по Києву

Кличко показав Боррелю наслідки ракетної атаки РФ по Києву Фото 07.02.2024 19:30 Укрінформ Київський міський голова Віталій Кличко показав високому представнику Європейського Союзу Жозепу Боррелю наслідки повітряної атаки російських військ, здійсненої на столицю вранці 7 лютого, зокрема пошкоджену багатоповерхівку в Голосіївському районі.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Фейсбуці. 

У спілкуванні з Боррелем мер наголосив на гострій необхідності подальшої допомоги Україні системами протиповітряної оборони, озброєнням та боєприпасами. 

«Оскільки Росія продовжує варварські обстрілювати цивільну інфраструктуру і житло українців, вбивати мирних людей. І агресор сам не зупиниться. Партнери повинні розуміти всю серйозність моменту. І для мирного майбутнього Європи в тому числі», – підкреслив Кличко.

За його словами, Боррель запевнив, що ЄС продовжить підтримувати Україну та допомагати їй.

Як повідомляв Укрінформ, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики, віцепрезидент Європейської комісії Жозеп Боррель 6 лютого прибув до Києва. У межах свого візиту він виступив на засіданні Верховної Ради.

Через ракетну атаку РФ ранок середи, 7 лютого, Боррель провів в укритті. Цього разу в небі над столицею та на підступах до неї протиповітряна оборона України знищила близько 20 ворожих ракет.

У Голосіївському районі столиці внаслідок ракетної атаки пошкоджень зазнав 18-поверховий житловий будинок. Постраждав також Дніпровський район. 

Унаслідок ракетної атаки на Київ четверо людей загинули, ще 40 дістали поранення.

Фото: Фейсбук Віталія Кличка

Віталій Кличко Київ Боррель

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь