Нічна атака на Київ: кількість постраждалих зросла до 51

Нічна атака на Київ: кількість постраждалих зросла до 51 13.12.2023 06:34 Укрінформ Унаслідок падіння уламків під час ракетного удару військ РФ по Києву постраждала 51 людина.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Київська МВА.

«Станом на 06:00 зафіксовано 51 постраждала особа, з них 6 дітей. Найстаршій – 80 років, наймолодшій – 5 рочків. Усім надана медична допомога»,  йдеться уповідомленні.

Зазначається, що внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих повітряних цілей у Києві загалом зафіксовано біля десятка випадків падіння уламків.

У Голосіївському районі зафіксовано падіння уламків на проїжджу частину дороги без послідуючого горіння.

У Дарницькому районі – загорання приватного будинку на площі 400 м2.

У Деснянський район – загорання на 7 поверсі 9-ти поверхового житлового будинку та 8 авто в дворі будинку. Проведена евакуація мешканців. Врятовано 17 людей, з них 7 дітей. На місці працює Червоний Хрест, залучено автобус Київпастрансу для обігріву людей, надається допомога психологічною службою. Постраждалим надана медична допомога.

Ще на двох інших локаціях району, на відкритій території були виявлені палаючі уламки ракет.

У Дніпровському районі вибуховою хвилею вибило вікна в двох житлових будинках.Зафіксовано загорання приватного житлового будинку на площі 2 м2. Зафіксоване падіння уламків ракети ще на 3 приватні житлові будинки без загорання. Сталося часткове руйнування будинків та допоміжних споруд.

Повідомляється про падіння уламків ракети на проїжджу частину, пошкодження водопровідної мережі — аварійні бригади працюють на місці.

Раніше Кличко повідомляв про 34 постраждалих унаслідок ракетної атаки.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві було чути серію вибухів. Після цього у місті та області було оголошено повітряну тривогу.

Вибух Київ Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь