У Києві відкрився ресурсний центр для правоохоронців «Hub УАППО»

У Києві відкрився ресурсний центр для правоохоронців «Hub УАППО» Фото, відео 14.12.2023 02:54 Укрінформ У Києві розпочав роботу ресурсний центр для правоохоронців “Hub УАППО”, який стане неформальним майданчиком для розвитку правоохоронців з інших відомств та слугуватиме для поглиблення співпраці поліцейських з громадянським суспільством та цивільним населенням.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки підтримці посольства США та посольства Канади в Україні.

“В час війни, коли правоохоронці постійно залучені до виконання завдань і зазнають емоційного вигорання такий майданчик має стати місцем відновлення, неформального спілкування і обміну досвідом”, – ідеться у повідомленні.

До заходів з нагоди відкриття центру долучилися посол Канади в Україні Наталка Цмоць, повірений у справах посольства США в Україні Роберт Нідем і посол Естонської Республіки в Україні Аннелі Кольк.

За словами заступниці міністра внутрішніх справ Катерини Павліченко, “сьогодні Асоціація є осередком обміну досвідом і розвитку поліцейських. Тож разом з партнерами ми відкриваємо наш ресурсний центр "Hub УАППО". Це дасть нам змогу проводити різноманітні навчання, консультації та підвищення професійного рівня”.

Вона також поінформувала, що на цій локації найближчим часом планується проведення: тренінгів для поліцейських з підвищення ефективності реагування на факти вчинення домашнього насильства, з самооборони для жінок, з тактичної медицини та домедичної допомоги, а також заняття та майстеркласи для дітей.

УАППО – Українська асоціація представниць правоохоронних органів, яка об'єднує 542 учасників та учасниць. Серед них поліцейські, прикордонниці, рятувальниці та інші службовці у сфері безпеки та правопорядку. Заснована у 2018 році та є афілійованим членом Міжнародної асоціації жінок-поліцейських. Асоціація допомагає учасникам розвивати лідерські якості, надає платформу для обміну досвідом та створює мережу для діалогу та обміну ідеями.

Як повідомляв Укрінформ, представники Національної поліції України на чолі з головою Нацполіції Іваном Вигівським обговорили з делегацією американських партнерів, яку очолив керівник відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні Джошуа Тембладор, ключові аспекти подальшої розбудови поліції.

МВС Поліція Київ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь