Змінили маршрут два види транспорту, які їздять до Теремків

Змінили маршрут два види транспорту, які їздять до Теремків Схема 12.12.2023 11:08 Укрінформ У Києві з 12 грудня вносяться зміни в роботі автобусного маршруту № 2-М та тролейбусного маршруту № 12.

Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на Департамент транспортної інфраструктури, передає Укрінформ.

Зокрема, рух автобусів маршруту № 2-М у напрямку станції метро «Либідська» буде організовано без заїзду на проспект Науки та вулицю Саперно-Слобідську. Зупинка автобусів здійснюватиметься на зупинці міського пасажирського транспорту загального користування «Деміївський провулок» на проспекті Голосіївському.

Крім того, рух тролейбусів маршруту № 12 у напрямку станції метро «Васильківська» буде організовано без заїзду на проспект Валерія Лобановського.

Як повідомляв Укрінформ, на маршрутах №2-М та №43-К, що дублюють рух закритою ділянкою «синьої» гілки метрополітену, працюють 77 автобусів та 20 тролейбусів.

8 грудня влада Києва оголосила про зупинення руху поїздів на відрізку між станціями "Либідська" і "Деміївська" через розгерметизацію тунелю та появу тріщин у його стінах, що призвело до підтоплення тунелю на цій ділянці метрополітену.

У зв’язку з підтопленням тунелів розпочато досудове розслідування.

КМДА Метро Транспорт

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь