Взимку цитрусові фрукти розходяться на ура. Особливо мають попит мандарини, шкірку яких збирають дачники та досвідчені домашні господині.
У першому випадку з кірок готують добре натуральне добриво. А господині навіщось заливають їх оцтом.
З'ясуємо, навіщо це робити і який у цьому користь.

Як діяти
Отже, назбирайте банку мандаринової шкірки, залийте білим оцтом, закрийте кришкою.
Шкірка мандаринів має бути повністю вкрита оцтом.
Дайте настоятись засобу в темному місці протягом тижня.
Готовий концентрат потрібно процідити, розбавити водою у співвідношенні 1:1 і перелити в ємність із розпилювачем.
Як використовувати
У результаті ви отримаєте натуральний, недорогий та нешкідливий освіжувач повітря.
Господині стверджують, що мандариново-оцтовий настій допомагає боротися з бактеріями та вірусами в осінньо-зимовий період.
Проте наукових даних, які б підтверджували цю інформацію немає.
Читайте також
- Чому не варто сушити рушники на батареї: вульгарні господині ніколи так не роблять
- Ці помилки при заварюванні чаю допускають 90% людей: ось що не можна робити з пакетиком