Ви більше ніколи не будете купувати добавки з вітаміном С, коли дізнаєтесь про це.

Ми всі знаємо, наскільки вітамін С важливий для нашого тіла. Це найважливіший вітамін для імунної системи, котра оберігає нас від різних хвороб. Організм не здатен виробляти достатню вітаміну С, тому його потрібно отримувати з їжі або з різних харчових добавок. Але добавки можуть бути генетично модифікованими, тому ми не можемо бути впевнені скільки вітаміну С ми приймаємо з них, інформує Ukr.Media.

Коли у тілі не вистачає вітаміну C, виникає ризик багатьох хвороб. На щастя, є спосіб, який допоможе приготувати добавки з вітаміном С удома.

Чому саме цитруси?

Те, що роблять цитруси – це просто дивовижно, адже в них міститься високий рівень флавоноїдів. Ці компоненти проявляють антиоксидантні якості у людському тілі. Один із типів флавоноїдів є у шкірі грейпфрута, лимона, мандарина. Це надзвичайно сильний антиоксидант, який зменшує пошкодження клітин. Інший флавоноїд присутній у цитрусових фруктах, це гесперідін, що зазвичай знаходиться у білому шарі лимонів, грейпфрутів. Цей антиоксидант знижує життєздатність ракових клітин.

Як приготувати домашні добавки з вітаміном С

Візьміть органічні фрукти і очистіть їх від шкірки. Шкірки розмістіть на деці залиште на 24 години на 100 градусах Цельсія. Потім додайте ці шкірки у блендер і розмішайте їх. Таким чином, ви отримаєте порошок, котрий потрібно зберігати у прохолодному місці. Вживати 1 ложку цього порошку один раз на день. Його також можна додавати до будь-яких страв.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь